Over mij

Ik ben Derkje Kirchyünger, trotse eigenaar van massagepraktijk In Contact en moeder van 2 prachtige kinderen.

In 2008 heb ik mijn opleiding tot algemeen verpleegkundige afgerond. Na lange tijd in de zorg gewerkt te hebben, ben ik tot de ontdekking dat deze wereld steeds harder en zakelijker wordt. 

Ook ik ben in de loop der jaren harder geworden. De tegenslagen van het leven zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten. Waar ik als 16 jarig meisje begon aan een carrière en een leven met het hart op de juiste plek, realiseerde ik mij jaren later dat datzelfde hart gebroken was. Ik voelde mij leeg, uitgeput en was mijzelf volledig kwijtgeraakt. Op dat moment realiseerde ik me dat het tijd is voor verandering. “Ik zorg voor iedereen behalve voor mezelf en mijn gezin.” Daar begon de zoektocht terug naar mijzelf.

Tijdens deze zoektocht heb ik geleerd hoeveel ik kan genieten van koken, hoe ik ontspanning kan vinden in yoga en hoe mijn hoofd tot rust kan komen tijdens een meditatie. Zo ben ik in aanraking gekomen met massagetherapie, ik heb geleerd hoeveel je iemand mee kan geven door In Contact te zijn. 

Op deze manier contact maken met een ander klopt voor mij. Zo ben ik mijn reis begonnen bij de HOLOS academie in Utrecht tot holistisch masseur, waar ik eind 2019 mijn diploma voor heb mogen ontvangen.