Huisregels

  1. Behandelingen worden uitsluitend gegeven op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden, via het contactformulier of aan het einde van de behandeling.
  2. In de praktijk gaan wij fatsoenlijk met elkaar om. Bij niet wenselijk gedrag*, wordt de behandeling niet verder vervolgd. Er zullen wel kosten in rekening gebracht worden.
  3. Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor aanvang van de behandeling. Geschiedt het afzeggen binnen 24 uur, zal er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht worden.
  4. In Contact kan niet aansprakelijk gesteld worden voor medische zaken waarvan wij niet op de hoogte gesteld zijn.
  5. Bij aanvang geconstateerde contra-indicaties kunnen ervoor zorgen dat er besloten wordt op dat moment geen massage te geven (dit is voor de veiligheid van u en de masseur). Als u met onverrichte zaken naar huis gestuurd wordt, zal er voor deze behandeling geen kosten gerekend worden. Kosten die de klant gemaakt heeft om bij ons te komen worden niet vergoed. 
  6. De materialen die gebruikt worden bij de massage zijn schoon voor aanvang van de behandeling. Mocht u het prettig vinden om gebruik te maken van u eigen spullen, neem dan 1 laken, 2 grote en 2 kleine handdoeken mee. 
  7. Alles wat in de praktijkruimte besproken wordt is vertrouwelijk. Wij gaan dan ook discreet met u gegevens om en zullen niet met derden besproken worden.
  8. Betaling geschied aan het einde van de behandeling via Pin of contant. Facturen worden naar u e-mail adres gestuurd. 

* Verbale en fysieke agressie, seksueel getinte handelingen of opmerkingen.